طراحی اپلیکیشن چیست؟

طراحی اپلیکیشن چیست؟ چرا باید برای کسب و کار خود یک اپلیکیشن طراحی کنیم؟ وب سایت بهتر است یا اپلیکیشن؟ هزینه طراحی و ساخت یک اپلیکیشن چقدر است؟ این ها سوالاتی است که ما در این مقاله می خواهیم به آن ها پاسخ دهیم.

شما چه اپلیکیشنی بیشتر در طول روز استفاده می کنید؟ اینستاگرام؟ اسنپ؟ اکالا؟ یک لحظه زندگی خود را بدون اپلیکیشن ها تصور کنید. دنیای بدون اپلیکیشن ها اصلا قابل تصور نیست! به خصوص این روزها که همه ما موبایل هایمان را یک لحظه زمین نمی گذاریم. در صورتی که ایده طراحی اپلیکیشن به ذهنتان رسیده، با ما همراه باشید تا ببینیم یک اپلیکیشن چگونه می تواند برای ارتقای کسب و کار شما مفید واقع شود!

گسترش اپلیکیشن ها در همه حوزه ها یک معنای واضح و شفاف دارد،  بازارکار خوب! اپلیکیشن بسیار زیاد و متنوعی وجود دارند كه به ما کمک می کنند کارهایمان را سریع تر پیش ببریم، سرگرم شویم و با کمک آن ها به یک هدف برسیم!

چرا طراحی اپلیکیشن باید یکی از اولویت ها باشد؟

امروزه اپلیکیشن های موبایلی نقش زیادی در پیشرفت کسب و کار ها بازی می کنند. آن ها تبدیل به کلید طلایی بازاریابی و نقطه قوت کسب و کارها شده اند. طراحی اپلیکیشن های موبایلی باعث افزایش مشارکت مخاطبان و مشتریان خواهد شد. به این علت كه گوشی های هوشمند همیشه در دسترس کاربران بوده و این امکان را برای صاحبان کسب و کار ها فراهم می کند كه همیشه در دید مشتریان باشند و تعاملات خود را افزایش دهند.

اما چطور فقط با طراحی اپلیکیشن می توان بیشتر در دسترس مشتریان بود؟ در اینجا به تاثیر نوتیفیکیشن های اپلیکیشن برای مخاطب اشاره می کنیم. ارسال یک پیام باعث حفظ ارتباط با مشتری شده و به او یادآوری می کند كه شما همیشه در دسترس هستید كه خود از نظر روانشناسی تاثیر مثبتی بر اعتماد مشتری به مجموعه شما دارد.

منظور از طراحی اپلیکیشن چیست؟

افراد هم اکنون بیشتر از هر زمان دیگری از موبایل ها استفاده می کنند. آمارها نشان داده هر کسی روزانه ۵ ساعت به صورت میانگین وقتی که دارد را با همین قطعه جادویی می گذراند كه بیشتر این مدت برای گشت و گذار در اپلیکیشن و سایت های مختلف صرف می گردد. گردش مالی صنعت اپلیکیشن های موبایل در سال های گذشته، بسیار شگفت انگیز بوده و همین موضوع باعث شده صاحبین کسب و کارها و افرادی که یک ایده دارند برای طراحی اپلیکیشن اقدام کنند. کسب وکارها برای افزایش درآمد خود ساخت اپلیکیشن را در اولویت های خود قرار داده اند و تقاضا برای توسعه دهنده و طراح اپلیکیشن هر روزه بیشتر می شود.

در ادامه با ۴ علتی كه ثابت می کند شما برای کسب و کارتان نیاز به طراحی اپلیکیشنی دارید، آشنا می شویم:

پیوند دائمی با مشتری!

کسب و کارهایی كه اهمیت وفادارسازی را درک کرده اند، چند قدم از کسب و کار های دیگر جلوتر هستند. طراحی اپلیکیشن موقعیت محور با اهداف بازاریابی و وفادارسازی مشتری هم همراه است.

خیال کنید كه مشتری شما اپلیکیشن شما را بر موبایل داشته باشد و نوتیفیکیشنی دریافت کند كه به او پیشنهادات ویژه ای ارائه کند. این می تواند باعث برگشت دوباره مشتری به مجموعه شده و یک روش بازاریابی برای کسب و کار شما باشد.

منظور از پیوند دائمی، وفاداری مشتری به کسب و کار شما است که به راحتی به دست نمی آید. مشتری شما می تواند از شما راضی باشد اما وفاداری یا LOYALITY مفهومی فراتر از رضایت است که باید برای آن برنامه ریزی و هزینه کرد و شما در عوض مشتریان زیادی دارید که حاضر نیستند شما را با هیچ کس دیگر عوض کنند.

موبایل همیشه با ماست، پس با طراحی اپلیکیشن از رگ گردن بهش نزدیک تر باش!

امروزه موبایل ها بخش بزرگی از زندگی روزانه مردم هستند. وقتی بدون موبایل از خانه خارج می شویم و فراموش کرده باشیم و تلفن خود را برداریم، کل روز کلافه خواهیم بود و نبود دستیارمان تاثیراتش را روی روزمان می گذارد.

همان دستیار كه کارهای روزانه ما را یادآوری می کند، خرج و مخارجمان را ثبت می کند، تاکسی اینترنتی می گیرد، از طریق سفارش اینترنتی غذا می خرد و از فروشگاه آنلاین مایحتاج ما را سفارش می دهد. پس موبایل این روزها رفیق ماست و در همه جا با ما همراه است.

 بازاریابی مستقیم و بی واسطه با مشتری از برکات طراحی اپلیکیشن

با طراحی اپلیکیشن اقدام به طراحی یک کانال خصوصی برای تعامل مستقیم با مشتریان و ارائه محصولات و خدمات خود به صورت یکپارچه خواهید کرد.

ارتباط بدون مرز با طراحی اپلیکیشن

با مشتری از طریق پیامک یا ارسال ایمیل یک روش متداول است. ایا تا به حال به مدیریت ارتباط با مشتری بالقوه فکر کرده اید؟ مشتری كه با کسب و کار شما آشنا است اما تا به حال از خدمات و محصولات شما استفاده نکرده و به عضویت خبرنامه شما در نیامده است! با چنین مشتری چگونه ارتباط بر قرار می کنید و او را در جریان پیشنهادات ویژه مجموعه خود قرار می دهید؟ در این زمان ارسال یک نوتیفیکشن باز هم کلید حل مشکل شما خواهد بود.

انواع اپلیکیشن

 وقتی می گوییم اپلیکیشن، منظورمان محصولی بوده كه می توانیم از فروشگاه های اپلیکیشن های موبایل – Google Play یا App Store دانلود کنیم. انواع اپلیکیشن موبایل از لحاظ موضوعی و فنی به 2 دسته بندی تقسیم می شوند كه هر کدام هم انواع مختلفی دارند:

دسته بندی فنی اپلیکیشن های موبایل

اپلیکیشن موبایل مبتنی بر وب

به ابن نوع از انواع اپلیکیشن موبایل می توان از طریق مرورگر موبایل دسترسی پیدا کرد – در واقع آن ها سایت هایی ریسپانسیو می باشند كه با موبایل مخاطب سازگار می باشند.

اگر تصمیم دارید یک برنامه وب ایجاد کنید دیگر به چند توسعه دهنده مثل اپلیکیشن های بومی نیاز نخواهید داشت. به جای ایجاد چند محصول، توسعه دهنده یک برنامه ایجاد می کند كه تقریبا در همه موبایل ها اجرا می شود.

بعضی از توسعه دهندگان به اپلیکیشن های وب روی می آورند چون نمی خواهند به فروشگاه های برنامه و قوانین آن ها وابسته باشند. داستان هایی به صورت اینترنتی توسط توسعه دهندگان وجود دارد كه شکایت دارند كه اپلیکیشن های آن ها بدون علت مشخصی از فروشگاه ها حذف شده و این امکان دارد باعث از دست دادن سرمایه شود. اپلیکیشن های موبایل تحت وب مشابه اپلیکیشن های موبایل بومی عمل می کنند. این نوع از انواع اپلیکیشن موبایل مثل اپلیکیشن های بومی رفتار می کند و تجربه ای شبیه به اپلیکیشن را در مرورگر ارائه می دهد.

این برنامه ها برای یک سیستم عامل خاص ایجاد شده اند و به همین خاطر به آن ها اپلیکیشن های بومی گفته می شود چون تنها برای یک سیستم عامل خاص می باشند. اگر برنامه iOS ایجاد کنید، مخاطبان Android نمی توانند از آن استفاده کنند و بالعکس. به عنوان مثال کلاب هاوس و یا club house برنامه ای بوده كه مختص سیستم عامل ios است.

اگر تصمیم به ساخت برنامه برای چند سیستم عامل داشته باشید، معمولا به توسعه دهندگان جداگانه ای نیاز دارید. به این علت كه زبان برنامه نویسی مورد استفاده برای سیستم عامل های مختلف یکسان نیست. اپلیکیشن های اندروید را می توان با کمک جاوا یا کوتلین کدگذاری کرد، در حالی كه توسعه دهندگان iOS از Objective-C یا Swift استفاده می کنند و اپلیکیشن های ویندوز نیاز به کدگذاری در C # یا.NET دارند.

این سیستم عامل ها دارای سبک های مختلف گرافیکی، جلوه های تصویری، تایپوگرافی و … می باشند. پس، در حالی كه یک برنامه بومی را توسعه می دهید، یک برنامه نویس باید از دستورالعمل های سیستم عامل خاص پیروی کند.

اپلیکیشن های ترکیبی

نام اپلیکیشن های ترکیبی عملکرد آن ها را منعکس می کند – این نوع از انواع اپلیکیشن موبایل ترکیبی از اپلیکیشن های بومی و مبتنی بر وب می باشند. آن ها دقیقا مثل اپلیکیشن های بومی به نظر می رسند و عمل می کنند اما با کمک فناوری های وب چند پلتفرمی توسعه یافته اند.

از یک برنامه ترکیبی می توان در سیستم عامل های مختلف مثل Android،iOS و Windows استفاده کرد. بعضی از اپلیکیشن های کاملا شناخته شده در واقع اپلیکیشن های ترکیبی می باشند؛ مثل توییتر، Gmail، اینستاگرام، اسنپ.

 

دسته بندی موضوعی انواع اپلیکیشن موبایل

اپلیکیشن های موبایل رسانه های اجتماعی

اپلیکیشن های شبكه های اجتماعی از محبوب ترین انواع اپلیکیشن های موبایل موجود است. ما می خواهیم سهولت دسترسی یک اپلیکیشن را داشته باشیم. انواع اپلیکیشن موبایل رسانه های اجتماعی باید سرگرم کننده، سریع و به طور مداوم با خصوصیات در حال گسترش شبكه های اجتماعی مورد پشتیبانی خود تلفیق شوند.

اگر در حال ارائه خدمات یا فروش محصولی هستید كه مخاطبان می توانند با شبكه های خود به اشتراک بگذارند، خصوصیات اشتراک گذاری اجتماعی را به برنامه خود اضافه کنید. این قابلیت باعث شده مخاطبان شما زمان مقایسه با شبكه هایشان، بارها و بارها به اشتراک بگذارند. چند مثال از اپلیکیشن های رایج در شبكه های اجتماعی عبارت می باشند از:

  • فیسبوک
  • اینستاگرام
  • Pinterest
  • اسنپ چت

اپلیکیشن های موبایل همراه سبک زندگی

اپلیکیشن سبک زندگی برنامه ای بوده كه جنبه های فردی را كه سبک زندگی شما را تعریف می کنند تسریع یا پشتیبانی می کند. این نوع اپلیکیشن های موبایل مربوط به موارد زیر است:

  • تناسب اندام
  • غذا
  • موسیقی
  • مسافرتی

بازی ها/سرگرمی های موبایل

دسته بازی و سرگرمی بسیار محبوب بوده و به همین ترتیب بسیار رقابتی است. این نوع برنامه ها در میان توسعه دهندگان محبوب می باشند چون هر هفته چند بار مخاطبان را به برنامه باز می گردانند، گاهی اوقات چند بار در روز. چند مثال از اپلیکیشن های بازی موبایلی عبارت می باشند از:

  • کلش رویال
  • انگری بردز

اپلیکیشن های کاربردی

اپلیکیشن های کاربردی، اپلیکیشن هایی می باشند كه امکان دارد بدون فکر کردن، از آن ها استفاده کنیم. بسیاری از آن ها از قبل روی موبایل شما نصب شده و عملکردی واحد را دارند. چند مثال از انواع اپلیکیشن موبایل در دسته اپلیکیشن های کاربردی عبارت می باشند از:

  • ریمایندر ها و تقویم
  • ماشین حساب
  • چراغ قوه
  • آب و هوا

اخبار/رسانه ها اپلیکیشن های موبایل

اپلیکیشن های خبری کاملا ساده می باشند و اخبار و اطلاعات مورد نظرشان را با چیدمان قابل درک در اختیار مخاطبان قرار می دهند. مثال هایی از انواع اپلیکیشن موبایل خبری معروف عبارت می باشند از:

  • Buzzfeed
  • اخبار و هواشناسی گوگل
  • Reddit

اپلیکیشن موبایل افزایش بهره وری

این نوع برنامه ها به مخاطبانشان کمک می کند تا یک کار را به سرعت و با کارآیی انجام دهند و بعضی اوقات کارهای پیش پا افتاده را آسان تر می کنند. مثال هایی از اپلیکیشن های بهره وری، بسیاری از محصولات گوگل و اپل می باشند، مثل:

  • اپ های مدیریت کیف پول و منابع مالی
  • Evernote
  • Wunderlist

این نوع برنامه ها زمان انجام کار به صورت صحیح مهم می باشند. این یعنی كه به مخاطب خود کمک می کند تا یک کار را راحت تر، سریع تر و کارآمدتر از رقبا انجام دهد.

طراحی اپلیکیشن های iOS

برخلاف Google Play كه اختصاص دادن فقط یک دسته به برنامه امکان پذیر است، شما می توانید دو دسته به برنامه iOS خود اضافه کنید – دسته اصلی و ثانویه. به عنوان مثال، اگر برنامه رژیم دارید، می توانید دسته اصلی خود را “غذا و نوشیدنی” و دسته دوم خود را “بهداشت و تناسب اندام” یا بالعکس، بسته به مشخصات برنامه و نحوه قرارگیری خود تنظیم کنید.

اپل ضمن تصمیم گیری در مورد دسته بندی، پیشنهاد می کند زمان انتخاب دسته، هدف برنامه خود را به خاطر بسپارید. درک مخاطبان شما، نحوه جستجوی آن ها برای برنامه ها و مکان انجام آن ها هم مهم است.

طراحی اپلیکیشن های اندروید

وقتی به نوار پیمایش پایین در Google Play نگاه می کنید، می بینید كه 4 برگه در دسترس است – بازی ها، برنامه ها، فیلم ها و کتاب ها. این منو به مخاطبان کمک می کند تا برنامه مورد نیاز خود را سریع تر و راحت تر پیدا کنند.

 در انواع اپلیکیشن موبایل شما باید از میان 32 دسته از جمله کسب و کار، رویدادها، ارتباطات، والدین، بهره وری، ورزش، ابزار، سبک زندگی، آموزش، سرگرمی، عکاسی و موارد دیگر انتخاب کنید. دسته ای را انتخاب کنید كه بیشترین ارتباط را با برنامه شما دارد. به عنوان مثال در بخش “ابزارها” ماشین حساب، پاک کننده حافظه، اپلیکیشن های ضبط صدا، محصولات VPN، مرورگرها و … را پیدا خواهید کرد.

معرفی 3 روش برای کسب درآمد با اپلیکیشن ها

اپلیکیشن های Free app with ads

این نوع اپلیکیشن های موبایل هیچ هزینه ای دریافت نمی کنند و نسخه پریمیوم هم ندارند؛ اما بخشی از برنامه را به بازاریابی اختصاص می دهند و به طور مستقیم درآمد خود را از شبكه های بازاریابی دریافت می کنند. برای مثال تا به حال بارها هنگام بازی کردن با اپلیکیشن با تبلیغات روبرو شده اید.

اپلیکیشن های Paid download

این نوع اپلیکیشن ها با پرداخت هزینه قابل دانلود بوده و وقتی خصوصیات جدید و امکانات تازه ای به وجود می آید به صورت رایگان در اپلیکیشن شما هم به روز رسانی می شود. با این حال برای این كه این اپلیکیشن ها به فروش برسد باید برای مخاطبان قانع کننده باشد و ارزش خرید و نصب داشته باشد.

اپلیکیشن های In-app/subscription

در این روش مخاطبان در اپلیکیشن استورها نسخه رایگان اپلیکیشن را نصب می کنند. ولی برای استفاده از امکانات ویژه باید نسخه پریمیوم یا پولی آن را تهیه کنند. به این صورت مبلغی را به حساب سازنده اپلیکیشن واریز می کنند و نسخه پولی آن را استفاده می کنند. در نسخه پولی امکانات بیشتری به اپلیکیشن اضافه می شود. سرعت و کارایی آن بهتر می شود یا محتوای جدیدتری اضافه می شود. قیمت نسخه های پریمیوم معمولا ثابت است، اما در بعضی اپلیکیشن ها هزینه به صورت ماهانه و چند ماهه دریافت می شود.

یک اپلیکیشن موبایل چه مقدار درآمد می تواند کسب کند؟

 در ادامه به بعضی از استراتژی ها اشاره شده كه می توانید به کمک آن میزان کسب درآمد با اپلیکیشن را بیشتر کنید.

کدام یک از پلتفرم های موبایل به میزان بیشتری می تواند درآمد داشته باشد؟

شما چه ایده ای دارید؟ برای ایده خود نیاز به یک اپلیکیشن دارید؟ اولین سوالی كه به ذهن شما خطور می کند این بوده كه چه پلتفرمی برای شما مناسب است؟ با توجه به نفوذ بازار در پلتفرم، پلتفرم اندروید و iOS درآمدهای مختلفی دارند. برای همین در انتخاب پلتفرم باید به فاکتورهایی مثل نفوذ سیستم عامل، مخاطب هدف و دسته بندی توجه کنید.

طراحی اپلیکیشن یا طراحی سایت؟

در همین ابتدا اشاره کنیم كه داشتن سایت اولویت بالاتری نسبت به اپلیکیشن دارد. منظور ما این نیست كه یکی از آن ها کافی است بلكه برای شروع کار باید ابتدا یک سایت برای کسب و کار خود داشته باشید سپس بعد از شناخته شدن برای محصولات و خدمات خود اپلیکیشن بسازید.

افراد بسیاری برای این كه به دنبال خدمات یا محصولاتی باشند در موتور های جست و جو در جست و جوی هدف خود هستند پس در اینجا داشتن سایت می تواند بسیار مفید و حیاتی است اگر بر سایت خود سئو انجام دهید و در صفحه اول گوگل باشد بدون شک مخاطب به سایت شما بازمی گردد.

اما اگر فقط برای خود اپلیکیشن داشته باشید بسیاری از مخاطبان از وجود آن بی خبر خواهند بود مگر اینكه بازاریابی گسترده انجام دهید كه نیاز به هزینه هنگفت دارد. شما می توانید با حداقل سرمایه برای خود سایتی داشته باشید و در آن اپلیکیشن خود را تبلیغ کنید. پس تا اینجا فهمیدیم كه داشتن سایت می تواند نوعی تبلیغ موثر اپلیکیشن باشد.

مورد بعدی این بوده كه بسیاری از افراد به اپلیکیشن ها اعتماد ندارد چون در مرجع خاصی ثبت نشده اند اما اگر سایت شما در جایگاه مناسب و صفحه اول گوگل باشد اطمینان آن ها بیشتر خواهد بود. به روز رسانی سایت ها و درج مطالب جدید در سایت ها بدون دغدغه انجام می گیرد اما در بروز رسانی اپلیکیشن ها یا تصحیح یک اشتباه شما مجبور هستید كه به مخاطب خود اعلام کنید تا اپلیکیشن را به روز رسانی کند كه بسیاری از مخاطبان این کار را انجام نمی دهند.

استراتژی

اولین مرحله از فرآیند توسعه و طراحی اپلیکیشن، تعریف استراتژی تکامل ایده شما به یک برنامه موفق است. شما امکان دارد بخش قابل توجهی از این مورد را در استراتژی کلی تحرک شرکت خود بگنجانید. از آنجا كه اهداف یک برنامه با برنامه دیگر متفاوت است، هنوز یک تأثیر خاص برنامه در استراتژی تحرک برای حل در مراحل توسعه وجود دارد.

تجزیه و تحلیل و برنامه ریزی

بعد از اینكه الزامات برنامه خود را شناختید، یک نقشه راه محصول تهیه کنید. این شامل اولویت بندی نیازهای اپلیکیشن و گروه بندی آن ها در نقاط عطف تحویل است. اگر زمان، منابع یا هزینه ها نگران کننده است پس حداقل محصول مناسب خود را تعریف کنید و این مورد را برای راه اندازی اولیه در اولویت قرار دهید. بخشی از مرحله برنامه ریزی شامل شناسایی مهارت های مورد نیاز برای ابتکار توسعه برنامه شما است.

طراحی UI / UX

هدف از طراحی یک برنامه ارائه تجربه های مخاطب یک پارچه و بدون دردسر با ظاهری صیقلی است. موفقیت یک اپلیکیشن بر اساس میزان پذیرش و بهره مندی مخاطبان از همه خصوصیات آن مشخص می شود. هدف برای طراحی UI / UX اپلیکیشن ایجاد تجارب عالی مخاطب بوده كه باعث شده برنامه شما تعاملی، بصری و جذاب باشد.

توسعه برنامه

برنامه ریزی بخش جدانشدنی از این مرحله در روند توسعه اپلیکیشن است. قبل از شروع برنامه نویسی شما باید:

  • معماری فنی را تعریف کنید.
  • یک پشته فناوری انتخاب کنید.
  • نقاط عطف توسعه را تعریف کنید.

تست نهایی

انجام آزمایش تضمین كیفیت كامل در طی فرایند و مراحل طراحی اپلیکیشن برنامه ها را پایدار، قابل استفاده و ایمن می سازد. برای اطمینان از آزمایش جامع کیفیت برنامه شما ابتدا باید موارد آزمایشی را تهیه کنید كه به همه جنبه های آزمایش برنامه بپردازد.

مزایای طراحی اپلیکیشن

ارتباط خود را با مشتری حفظ کنید

اپلیکیشن کسب و کار شما همیشه نام شما را به مشتری یادآوری می کند.

از رقبا سبقت بگیرید

با قرار دادن کسب و کارتان بر گوشی همراه مشتری، از رقبا متمایز می شوید و این می تواند یکی از مهم ترین مزایای طراحی اپلیکیشن باشد.

افزایش فروش

 اپلیکیشن کسب و کار، مشتریان شما را به مبلغین کسب و کار شما تبدیل می کند.

هزینه بازاریابی کاهش پیدا می کند

هزینه بازاریابی و چاپ کاتالوگ حذف شده و کاتالوگ دیجیتال شما بر موبایل مشتری قرار می گیرد.

به روز رسانی لحظه ای

مشتریان هر لحظه لیست به روز محصولات و خدمات شما را می بینند و از جدیدترین اخبار شما مطلع می شوند.

ارتقا تصویر برند شما

یک اپلیکیشن اختصاصی برای کسب و کار شما نشانگر به روز بودن و جذب مشتری های امروزی است.

نکات مهم در طراحی اپلیکیشن

برای طراحی اپلیکیشن حرفه ای شما باید یک سری استاندارد ها را رعایت کنید. این استاندارد ها درصد موفقیت اپلیکیشن شما را چند برابر حالت عادی افزایش می دهنددر ادامه قصد داریم نکاتی كه برای طراحی اپلیکیشن حرفه ای موردنیاز است را به شما توضیح دهیم.

لوگو و اسم اپلیکیشن

انتخاب لوگو و نام برای طراحی اپلیکیشن بسیار مهم است. باید نام و لوگو هماهنگ با اپلیکیشن و محتوای موجود در اپلیکیشن انتخاب شود. مخاطبان به محض دیدن لوگو و یا شنیدن نام اپلیکیشن بتوانند متوجه حوزه فعالیت، محتوای و عملکرد اپلیکیشن شوند. اگر اینگونه عمل کنید، اطمینان پیدا کنید که در نهایت به موفقیت های بزرگی می رسید و ماندگاری برند شما در ذهن مخاطبان افزایش می یابد.

سرور حرفه ای برای اپلیکیشن

بسیاری از افراد برای طراحی اپلیکیشن خود از هاست استفاده می کنند اما باید همین جا یاد آوری کنم در صورت استفاده از یک سرور قوی سرعت باز شدن اپلیکیشن نسبت به هاست بسیار بالا می رود. علاوه بر این پشتیبانی قوی از اپلیکیشن شما به شما برای عملکرد بهتر اپلیکیشن کمک می کند و سرعت اجرای دستورالعمل ها را هم افزایش می دهد.

سرعت دانلود بالای اپلیکیشن

وقتی اپلیکیشن شما شروع به اجرا شدن می کند، باید بخشی از فایل ها را برای شروع کار خود لود و بارگیری کند همین امر باعث کندی سرعت لودینگ می شود. یکی از راهکار های کاهش سرعت کم کردن حجم فایل های موجود است اما مهم ترین مساله نوع زبان برنامه نویسی اپلیکیشن بوده كه می تواند بر سرعت اثر گذار باشد به صورت کلی اپلیکیشن هایی كه با سیستم نیتیو برنامه نویسی شده باشند از نظر سرعت بسیار بالا و حرفه ای می باشند.

 شاید ندانید اما سرعت بالا برای طراحی اپلیکیشن بسیار حیاتی است چون در صورت تگذشته زیاد در اپلیکیشن مخاطبان به سرعت اپلیکیشن را ترک می کنند. برای درک بهتر این موضوع مقاله بهترین خصوصیات طراحی اپلیکیشن اندروید و ios کامل این مساله را مورد بررسی قرار داده است.

انتخاب سایز فونت مناسب اپلیکیشن

نامناسب بودن سایز فونت و یا استفاده بیش از حد از فونت های بزرگ در اپلیکیشن باعث شده چشم ببیننده خسته شود و مخاطب محیط اپلیکیشن را به سرعت ترک کند.

استفاده مناسب از تصاویر اپلیکیشن

استفاده از افکت های پیچیده و شلوغ علاوه بر پرت کردن حواس مخاطب اپلیکیشن شما را از نظر اپلیکیشنی سنگین می کند. بهترین راه حل برای نمایش مطالب مهم استفاده از تصاویر است. تحقیقات نشان داده مخاطب تصاویر را به متون ترجیح می دهد.

ایجاد رابط حرفه ای اپلیکیشن

باید در طراحی اپلیکیشن فروشگاهی همه تلاش خود را به کار ببندید كه مخاطب احساس راحتی داشته باشد. از جمله دریافت اطلاعات از مخاطب را به حداقل برسانید و اطلاعات کم اهمیت را درخواست نکنید، باید از Validation ها کمک بگیرید. این کار باعث شده بدون کوچک ترین خطا اطلاعات مورد نظرتان را به دست آورید.

همینطور باید محیط اپلیکیشن کاملا ساده و قابل فهم برای مخاطب باشد و به راحتی با اپلیکیشن ارتباط برقرار کند. مخاطب باید بدون آموزش خاصی توانایی کار کردن با اپلیکیشن را داشته باشد و از بخش های مختلف آن به درستی بهره مند شود.

در نظر گرفتن هدف در طراحی اپلیکیشن فروشگاهی و مخاطبان

برای طراحی اپلیکیشن ابتدا باید به چند پرسش مهم با دقت و وسواس پاسخ داد:

  • چه کسی از اپلیکیشن احتمال دارد استفاده کند؟
  • جایگاه اجتماعی بیشتر استفاده کنندگان در جامعه کجاست؟
  • انتظارات او از اپلیکیشن چیست؟
  • چه نیازی از مخاطبان و در چه سطحی برآورده می شود؟
  • اپلیکیشن چه کمکی به آن ها می کند؟

داشتن حجم مناسب 

خود شما چند بار به خاطر نداشتن فضای کافی از دانلود یک اپلیکیشن صرف نظر کرده اید؟ یک اپلیکیشن با داشتن حجم مناسب به راحتی می تواند لود شود و سرعت دانلود آن کاهش یافته و همینطور مخاطبان زیادی تمایل پیدا می کنند كه آن را نصب کنند.

امکانات بالاتر و بهتر نسبت به اپلیکیشن های مشابه

برای طراحی اپلیکیشن ارائه امکانات بهتر و بالاتر نسبت به اپلیکیشن های مشابه مخاطبان بیشتری را جذب می کند. این امکانات می تواند در سطح مدیریت هم فراهم شود و آسانی بیشتری در کارها ایجاد کند، اپلیکیشن های حرفه ای می توانند امکانات حسابداری، حمل و نقل، کیف پول، پرداخت دو مرحله ای و … را برعهده بگیرند و شما را از صرف هزینه های بیشتر و نیروی انسانی نجات دهند.

ما در مجموعه الفبا وب در مرحله اول تمامی اپلیکیشن های مشابه و رقبای شما رو تحلیل و بررسی می کنیم و یک دفترچه اختصاصی گرافیکی از تحلیل رقبا تا رسیدن به طرح نهایی که حاصل تحلیل بازار ، راهنمایی تیم ما و سلیقه شماست، استخراج می کنیم. با این دفترچه گرافیکی خیالتان بابت خروجی کار راحت باشد، همه چیز شفاف و طبق برنامه ریزی پیش می رود.

این نکته، مهم ترین تمایز ما، در طراحی اپلیکیشن های اختصاصی به شمار می رود.

افزونه کاربردی مناسب برای مخاطب

یک اپلیکیشن موفق افزونه و بار اضافی برای مخاطب نیست تا او را مجبور کند برای استفاده از داده ها و یا صرف انرژی وسایل خود مثل موبایل و یا تبلت محتاطانه عمل کند. کندی و یا بروز مشکل در موبایل مخاطب، آن ها را از استفاده از اپلیکیشن منصرف نمی کند.

قیمت طراحی اپلیکیشن

در فرایند طراحی اپلیکیشن عوامل زیادی در هزینه طراحی اپلیکیشن تاثیر دارند. با توجه به متفاوت بودن پلتفرم اندروید و IOS در اولین قدم مشخص شدن آن مهم است. هزینه تمام شده برای طراحی اپلیکیشن اندروید در قیاس با IOS متفاوت است. تکنولوژی های طراحی اپلیکیشن ها هم فرق دارد و کد نویسی بر اساس Native یا MultiPlatform هم در هزینه طراحی اپلیکیشن تاثیر دارد.

مواردی مثل ماژول هایی خاص مثل GPS،Notification، پیامک، طراحی اختصاصی، اپلیکیشن های کمکی و… در هزینه طراحی اپلیکیشن ها تاثیرگذار می باشند. مباحثی مثل UI و UX جز مباحث مهم كه بسته به نوع کسب و کار شما و درخواست هایی میبنی بر سفارش سازی های اختصاصی هستند امکان افزایش هزینه ها را خواهند داشت. قطعا توجه ویژه به ظاهر و انیمیشن های زیبا و حرفه ای تجربه مشتری شما را در استفاده از اپلیکیشن بهبود می بخشد.

خصوصیات اختصاصی و متفاوت مبحث دیگری در هزینه ها است. با توجه به درخواست کارفرما و امکانات درخواستی برای پروژه تنوع زیادی در ان وجود دارد. خصوصیات درخواستی تاثیرات مستقیمی در هزینه طراحی اپلیکیشن درخواستی شما خواهد داشت.

 

آیا به دنبال اپلیکیشنی هستید که کسب و کار شما را به سطح بعدی برده و باعث رشد و توسعه آن شود؟ ما اینجا هستیم تا به شما کمک کنیم! با توجه به رشد روزافزون فناوری و استفاده گسترده از گوشی های هوشمند، داشتن یک اپلیکیشن برای کسب و کار شما امری ضروری شده است. این اپلیکیشن می تواند بهترین راه برای ارتباط با مشتریان شما، فروش محصولات و خدمات شما و افزایش درآمدتان باشد.

با ما تماس بگیرید تا بتوانیم نیازها و اهداف شما را بشنویم و براساس آنها، یک اپلیکیشن منحصر به فرد برای کسب و کار شما طراحی و توسعه دهیم. تیم ما از توسعه دهندگان حرفه ای و ماهر در زمینه ساخت اپلیکیشن های  تشکیل شده است و در طراحی وب و تکنولوژی های نوین آشنا هستیم. با داشتن یک اپلیکیشن اختصاصی، شما قادر خواهید بود با مشتریان خود در تمام زمان ها و مکان ها ارتباط برقرار کنید. همچنین، مشتریان خود را با اخبار و تخفیف های ویژه آگاه سازید و آنها را به خرید از شما ترغیب کنید. همچنین، می توانید مشتریان خود را از طریق اپلیکیشن به راحتی پیگیری کنید و بر اساس رفتار و علاقه هایشان، به آنها پیشنهادهای خاصی داشته باشید.

هنوز تردید دارید؟ با ما تماس بگیرید تا در مورد قابلیت ها و منافعی که یک اپلیکیشن می تواند به کسب و کار شما برساند، صحبت کنیم. ما اعتقاد داریم که با تخصص و تجربه ما در طراحی اپلیکیشن های ، می توانیم به شما کمک کنیم تا بیشترین بهره را از امکانات فناوری ببرید و کسب و کارتان را به سطح بعدی برسانید. تماس با ما و بازدید از وبسایت ما را فراموش نکنید. منتظر شنیدن از شما هستیم و آماده همکاری با شما برای طراحی و توسعه اپلیکیشنی منحصر به فرد برای کسب و کار شما هستیم.

انواع و هزینه طراحی اپلیکیشن در الفباوب

اگر می خواهید یک اپلیکیشن جذاب و کارآمد داشته باشید که به شما برای رسیدن به اهدفتان کمک کند باید با الفباوب در ارتباط باشید، الفباوب در کنار شماست تا با کمک بهترین استراتژی های بازاریابی و برندینگ در این عرصه موفق شوید. با ما همراه باشید تا هزینه طراحی اپلیکیشن در شرکت الفباوب را به شما توضیح دهیم:

طراحی اپلیکیشن وردپرس – شروع تعرفه از 5 میلیون تومان

اپلیکیشن های آماده وردپرس برای افرادی که می خواهند اطلاعات وب سایت خود را به صورت یک اپلیکیشن درآورند تا مخاطب راحت تر از آن ها استفاده کند مفید است. با کمک اپلیکشن فروشگاهی و خبری، کاربر می تواند محصولات، مطالب و اخبار شما را حتی اگر افلاین بود، ببیند.با کمک اپلیکیشن‌ امکان سهولت و سرعت استفاده‌ برای کاربران فراهم می شود. کاربران سریعتر می توانند به اطلاعات مورد نظرشان دسترسی پیدا کنند. اپلیکیشن موبایلی دارای سرعت بارگذاری و عملکرد مناسب تری می باشد. اپلیکیشن در کنار سایت، مزیت رقابتی شمرده شده و باعث می شود یک قدم جلوتر از رقبا باشید. برای طراحی اپلیکیشن وردپرسی و انتشار بهتر مطالب و خدمات خود با الفباوب تماس بگیرید.

طراحی اپلیکیشن پیشنهادی – شروع تعرفه از 20 میلیون تومان

اپلیکیشن های پیشنهادی در مجموعه الفباوب با بهترین قیمت طراحی می شوند و دارای ظاهر گرافیکی، محتوای کاربر پسند و در نهایت عملکردی عالی هستند. در صورتی که می خواهید برای رسیدن به درآمد بیشتر دست به کار شوید همین حالا با ما تماس بگیرید و ضمن دریافت مشاوره حرفه ای، درخواست خود را برای طراحی اپلیکیشن های پیشنهادی ثبت کنید.

طراحی اپلیکیشن اختصاصی – شروع تعرفه از 100 میلیون تومان

برای طراحی اپلیکیشن اختصاصی ایده، سلیقه و اهداف شما حرف اول را می زند! با این نوع اپلیکیشن ها حرفه ای وارد عرصه رقابت می شوید و با توجه به امکاناتی که در این اپلیکیشن ها قرار داد به سرعت پیشرفت خواهید کرد.

طراحی اپلیکیشن اختصاصی بهترین روش برای رسیدن به اهداف شماست. اپلیکیشنی که ظاهر جذاب تری داشته و در نتیجه فروش بهتری هم خواهد داشت. این اپلیکیشن ها جذاب تر به نظر می آیند و به موفقیت کسب و کار شما کمک زیادی خواهند کرد.

طراحی اپلیکیشن با الفباوب

الفباوب یکی از بهترین و کامل ترین مراکزی است که خدمات دیجیتال مارکتینگ را به بهترین شکل ارائه می کنند. شما می توانید برای طراحی اپلیکیشن با ما در ارتباط باشید و بهترین تصمیم را بگیرید. تیم مشاوره الفباوب کلیه اطلاعات را در اختیار شما قرار می دهند تا بتوانید در سریع ترین زمان ممکن به اهدافی که نیاز دارید برسید.

با طراحی اپلیکیشن می توانید کسب و کار خود را از دنیای فیلترینگ نجات دهید، در واقع فعالیت در بسترهایی مثل اینستاگرام و … برای فروش محصولات و خدمات همیشه در معرض فیلترینگ قرار دارد و ممکن است روزی از خواب بلند شوید و ببینید که همه زحماتتان به هدر رفته! پس به صورت مستقل در یک اپلیکیشن اختصاصی خدمات خود را گسترش دهید.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید و از تیم مشاوره و کارشناسان این مجموعه راهنمایی رایگان دریافت کنید.