طراحی وب سایت اختصاصی یعنی چه؟

طراحی وب سایت اختصاصی چیست؟ چه فرقی بین طراحی یک سایت اختصاصی با سایت های دیگر وجود دارد؟ هزینه طراحی وب سایت اختصاصی چقدر است؟ اگر می خواهید برای کسب درامد بیشتر و برندینگ کسب و کارتان یک سایت طراحی کنید بارها با عبارت طراحی سایت به روش اختصاصی برخورد می کنید. با ما همراه باشید تا به شما نشان دهیم این سایت ها برای کدام دسته از مشاغل مفید هستند و به سوالات شما پاسخ دهیم.

الفباوب به عنوان مرکز ارائه خدمات طراحی وب سایت در کنار شماست تا بتوانید با هزینه ای منصفانه یک سایت زیبا، جذاب و کارآمد داشته باشید. اگر تصمیم خود را برای طراحی وب سایت اختصاصی گرفته اید یا هنوز به مشاوره نیاز دارید با ما تماس بگیرید تا به شما کمک کنیم!

طراحی وب سایت اختصاصی به خدمات و فعالیت هایی گفته می شود که برای طراحی، کدنویسی و اجرا یک سایت اختصاصی انجام می شود. وقتی از یک سایت اختصاصی صحبت می کنیم، هدف مان اجرا خواسته های گوناگون یک مشتری مثل دارا بودن ظاهر گرافیکی عالی، امنیت بالا، سرعت و رابطه کاربری مناسب و به کارگیری آخرین تکنولوژی های فعال در زمینه طراحی وب سایت است. با کمک شرکت طراحی وب سایت اختصاصی الفباوب، میتوانید به سرعت و متناسب با کسب و کاری که ارائه می دهید، بهترین سایت درمیان رقبای فعال را داشته باشید.

طراحی وب سایت اختصاصی تعرفه بیشتری نسبت به سایر روش های طراحی سایت دارد اما ارزش این همه وقت و هزینه را دارد. در واقع یک شرکت یا کسب و کار دارای فعالیت حرفه ای که رقبای بسیاری دارد می تواند با این روش از رقبا پیشی بگیرد.

شرکت های زیادی به شما پیشنهاد ساخت سریع و آسان سایت را می دهند، اما در همه وب سایت های طراحی شده با قالب آماده، یک کد به کار رفته شده است. تشخیص این امر آسان است، زیرا بیشتر این سایت ها ظاهر مشابه و یکسانی دارند. اما با طراحی و کدنویسی اختصاصی سایت می توانید هرکاری کنید تا وب سایت شما نتایج استثنایی برای شما و بازدیدکنندگان سایت داشته باشد. همینطور می توان ظاهر خاص به سایت داد تا شما را از رقبا متمایز کند.

یعنی شما با طراحی سایت و با کدنویسی اختصاصی درگیر قوانین و محدودیت های یک شرکت نخواهید شد و ایده و سلایق شخصی شما به کار گرفته می شود.

ما در الفباوب در تلاشیم تا جای ممکن سایت های اختصاصی خود را با هزینه هایی بسیار کم تر برای شما اجرا و طراحی کنیم. ما خدمات خود را با بالاترین کیفیت ممکن و منصفانه ترین هزینه ها ارائه می کنیم و همه این اقدامات توسط متخصصین کاربلد صورت می گیرد. با ما همراه باشید تا درباره سایت های اختصاصی اطلاعات بیشتری به شما ارائه دهیم. برای سفارش و درخواست طراحی وب سایت اختصاصی از طریق راه های ارتباطی ذکر شده با ما تماس بگیرید.

 

 

تفاوت طراحی وب سایت اختصاصی و نیمه اختصاصی

در حالت عادی برای اجرای یک سایت اختصاصی، از زبان های برنامه نویسی HTML، CSS، JavaScript، PHP، ASP.NET  باید بهره مند شد. شیوه کدنویسی و رعایت اصول آن و کوتاه بودن کدها، در کیفیت و سرعت یک سایت تاثیرات زیادی دارد و نیاز به دقت و تجربه بسیاری دارد. در طراحی وب سایت اختصاصی برنامه نویس محدودیتی ندارد و به غیر از امکانات مورد نیاز سایت می تواند امکانات سفارشی را هم به آن اضافه کند. یک سایت اختصاصی کاملا سفارشی طراحی شده و هرچیزی که مشتری بخواهد و در جلسات مشاوره تعیین شود پیاده سازی می گردد.

طراحی وب سایت اختصاصی در الفباوب

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا قوی بوده که بسیار پرطرفدار می باشد. طراحی وب سایت با کمک وردپرس به دانش کدنویسی نیازی ندارد و با قالب های آماده صورت می گیرد. به طور کلی طراحی وب سایت وردپرسی با قالب های آماده برای سایت های فروشگاهی که تنوع بالایی از محصولات را دارند، توصیه نمی شود.

هزینه پرداختی

یکی از مهمترین نکات که پیش از طراحی وب سایت باید حل شود، مقدار هزینه ای است که حاضرید برای طراحی و توسعه سایت خود صرف کنید. شما می توانید با توجه به اهدافتان از طراحی وب سایت خود و نوع سایتی که باید اجرا شود، درباره اختصاصی بودن سایت یا وردپرسی بودن آن تصمیم بگیرید، البته می توانید از شرکت طراحی وب سایت هم مشاوره دریافت کنید.

امکانات سایت و افزایش آن ها

اگر قرار است روی سایت خود سرمایه گذاری کنید، طراحی وب سایت اختصاصی برای شما مناسب است، زیرا در طراحی وب سایت اختصاصی این امکان وجود دارد که شما بروزترین امکانات را به سایت اضافه کنید و حتی امکانات سفارشی را انتخاب نمایید. در طراحی وب سایت وردپرس به این اندازه دست شما باز نیست زیرا با توجه به اینکه قالب آماده است و امکانات سایت از طریق افزونه هایی است که به صورت آماده وجود داشته و روی  پنل نصب می شود، محدودیت هایی را به همراه خواهد داشت و نمی توان امکانات روی سایت را آپدیت یا حتی سفارشی کرد.

زمان آماده شدن سایت

طراحی وب سایت اختصاصی در مقابل طراحی وب سایت های وردپرسی همانطور که اشاره شد هزینه بیشتری دارد و برای طراحی هم به زمان بیشتری نیاز خواهد داشت. پس اگر خیلی عجله دارید و یا هزینه درنظر گرفته شده برای طراحی وب سایت اختصاصی کسب و کارتان محدود است بهتر است سراغ سایت های اختصاصی نروید.

بازاریابی با طراحی وب سایت اختصاصی

هم اکنون یک سوم مردم جهان از اینترنت استفاده می کنند و وقتی کسی در جست و جوی کالا یا خدمات خاصی به صورت آنلاین باشد، با لیست زیادی از سایت های متنوع روبرو می شود. این موضوع برای سایت هایی با رتبه بالا بسیار مناسب است و به معنای رشد و ارتقای مستقیم کسب و کارهای آن هاست.

در واقع با کمک اصول سئو سایت و بازاریابی آنلاین می توان به صورت 24 ساعته و بدون محدودیت در موتورهای جستجو مانند گوگل، یاهو و… بازاریابی کرد و برند و خدمات خود را به مخاطبینی که به دنبال شما هستند معرفی کنید.

بازاریابی اینترنتی و معرفی سایت شما نسبت به روش های سنتی تبلیغات مثل تلویزیون، مجلات، بیلبورد، چاپ بروشور و تراکت ارزان تر است و می توان گستره وسیع تری را هم هدف قرار دهید و کارایی بیشتری داشته باشید. درنظر داشته باشید که هیچگاه نمی توانید به ارائه کالا و خدمات خود بپردازید، مگر اینکه حضور خود را مدام به مخاطبین هدف نشان دهید.

مزایای طراحی وب سایت اختصاصی

طراحی وب سایت اختصاصی نسبت به سایت های دیگر مزایای بیشتری دارد و اینجا به ایده ها و خلاقیت های شما اهمیت داده می شود. در ادامه با ما همراه باشید تا به بخش هایی از مزایای طراحی وب سایت اختصاصی اشاره کنیم:

سایت باید طوری طراحی شود که کاربر را گیج نکند و به او در کمترین زمان ممکن چیزی را که باید ببیند را نشان دهد. سایت هایی که فضای شلوغ و درهمی دارند توسط کاربران ترک می شوند و همین موضوع روی ترافیک سایت هم تاثیرات منفی می گذارد.

هر سایتی حتی اگر دارای بهترین مطالب، بهترین گرافیک و… باشد اما کسی آن ها را نبیند چه ارزشی دارد؟ سایت های طراحی شده باید طوری باشد که با رقبا رقابت کنید و در نهایت به صفحات اول گوگل برسد. بهینه سازی سایت به کلیه خدمات و فعالیت های انجام گرفته برای کسب رتبه سایت در گوگل و موتورهای جستجوگر دیگر گفته می شود.

برای راضی کردن بازدید کننده و استقبال از صفحه ای که در آن قرار دارد، سرعت لود شدن صفحات بسیار مهم است. از این رو در طراحی سایت های اختصاصی به سرعت لود مناسب دقت می شود.

در طراحی وب سایت شیوه نمایش اطلاعات به کاربر باید مورد توجه قرار بگیرد. بازدیدکننده سایت باید با کمترین زمان ممکن به مطلب دلخواه خود دسترسی داشته باشد. همچنین کاربردی بودن چیدمان سایت و سادگی دستیابی به اطلاعات هم اهمیت زیادی دارد.

تعیین سطوح دسترسی مشخص بر اساس اعضای مختلف سایت و کاربران سایت اهمیت زیادی دارد و باید مورتو توجه قرار بگیرد

تعداد کاربرانی که از موبایل و تبلت ها برای رسیدن به اطلاعات استفاده می کنند روز به روز در حال افزایش است. لود شدن مناسب صفحات در موبایل و تلفن های هوشمند اهمیت بسیار زیادی خواهد داشت.

نکات امنیتی سایت اهمیت زیادی دارد که رعایت آن ها درطراحی وب سایت اختصاصی ضروری است. گواهینامه SSL درطراحی وب سایت جزو همین موارد محسوب می شود.

طراحی وب سایت برای چه کسانی وچه مشاغلی مفید است؟

طراحی وب سایت اختصاصی فروشگاهی

در حال حاضر افراد زیادی پیش ازخرید یک کالا یا خدمات اولین کاری که انجام می دهند سرچ کردن در گوگل است. با معرفی محصول یا خدمت خود در طراحی وب سایت فروشگاهی برای کسب و کار خود مشتری پیدا کنید و سرعت فروش خود را بالا برده و درآمد خود را افزایش دهید.

نیاز نداشتن به حضور فیزیکی، رهایی از هزینه های اجاره، هزینه آب، برق، گاز، مالیات، گستردگی فروش و … همه از مزایای طراحی وب سایت فروشگاهی هستند.

طراحی وب سایت اختصاصی گردشگری

طراحی وب سایت توریستی و گردشگری مناسب برای ارائه اطلاعات و توضیحات جامع و مفصل درباره اماکن و نقاط دیدنی طبیعی، تاریخی و باستانی، مذهبی و زیارتی فعالیت می کنند و در کنار آن به ارائه اخبار مربوط به آژانس ها و هزینه تورهای مسافرتی، برنامه حرکت اتوبوس ها و قطار و معرفی هتل ها و مراکز اقامتی و رستوران های معتبر و مراکز مهم خرید می پردازند.

طراحی وب سایت اتوبار و باربری با هزینه مناسب

یکی از بهترین راه های بازاریابی برای این دسته از مشاغل، نمایش امکانات وخدمات آن ها در دنیای مجازی و اینترنتی است که از طریق طراحی وب سایت اتوبار و باربری ممکن می شود. طراحی وب سایت اختصاصی باربری در الفباوب با هزینه مناسب و ارزان  صورت می گیرد.

طراحی وب سایت اختصاصی رستوران، کافی شاپ، فست فود مناسب

حتی اگر دارای یک رستوران، فست فود یا کافی شاپ باشید می توانید برای بالا بردن اعتبارتان و همچنین پیدا کردن مشتریان تازه به طراحی وب سایت رو بیاورید. حتی می توانید در داخل وب سایت امکان سفارش آنلاین برای مشتریان قرار دهید و آن ها را برای استفاده از خدمات خود ترغیب کنید.

طراحی وب سایت اختصاصی شرکتی

یک سایت شرکتی برای معرفی و نمایش نمونه کارها و خدمات یک موسسه یا شرکت طراحی می شود. به خاطر استفاده بالای کاربران از اینترنت، دارا بودن سایت اختصاصی برای شرکت ها، اهمیت خود را نشان می دهد و در رقابت به شرط سایت مناسب با سئو اصولی شما را سربلند می کند.

طراحی اپلیکیشن موبایل

طراحی وب سایت اختصاصی معمولاً به مجموعه ای از فعالیت ها مرتبط با طراحی و توسعه یک وب سایت گفته می شود که به صورت انحصاری برای یک شرکت یا سازمان خاص طراحی می شود. در این نوع از طراحی وب سایت، تمام نیازها و الزامات مشتری در نظر گرفته می شود و سایت بر اساس آن طراحی و پیاده سازی می شود.

اولین مرحله در طراحی وب سایت اختصاصی، تحلیل نیازها و الزامات مشتری است. در این مرحله، تیم طراحی و توسعه با مشتری در ارتباط است و نیازها، هدف و محتوای سایت را بررسی می کند. این اطلاعات به عنوان راهنمایی برای طراحی وب سایت استفاده می شود.

در مرحله بعدی، طراحان سایت به طراحی صفحات و اجزای گرافیکی سایت می پردازند. آنها از نرم افزارهای طراحی وب و ابزارهای گرافیکی استفاده می کنند تا ظاهر وب سایت را طراحی کنند. در این مرحله، نکاتی مانند تجربه کاربری، طراحی ریسپانسیو و مطابقت با استانداردهای طراحی وب مدنظر قرار می گیرند.

پس از طراحی، نوبت به توسعه و برنامه نویسی وب سایت می رسد. در این مرحله، کد نویسی HTML، CSS و JavaScript صورت می گیرد تا وب سایت قابلیت های مورد نیاز را داشته باشد. همچنین، افزونه ها و ابزارهای دیگری مانند پایگاه داده، سیستم مدیریت محتوا و سیستم های امنیتی نیز در این مرحله اضافه می شوند.

بعد از اتمام فرآیند توسعه، سایت آماده بررسی و آزمایش می شود. این شامل بررسی عملکرد وب سایت در مرورگرهای مختلف، تست کارایی و سرعت بارگذاری صفحات است. در صورت لزوم، تغییرات و بهبودهای اضافی اعمال می شوند.

در نهایت، پس از تکمیل فرآیند توسعه و تست، وب سایت به مشتری تحویل داده می شود. در این مرحله، وب سایت به طور کامل قابل دسترسی و استفاده است و مشتری می تواند آن را برای مخاطبان خود راه اندازی کند. طراحی وب سایت اختصاصی به مشتریان امکان می دهد تا یک سایت منحصر به فرد و با دستکاری کامل راه اندازی کنند. این به شرکت ها و سازمان ها امکان می دهد تا براساس نیازها و محدودیت های خود، یک وب سایت مناسب و حرفه ای را ایجاد کنند.

نکات مهم در طراحی وب سایت اختصاصی

توجه و رعایت مواردی که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم موجب داشتن یک سایت عالی شده که می تواند ارتقای کسب و کار شما را به طرز شگفت انگیزی انجام دهد. نادیده گرفتن طراحی وب سایت شما را از عرصه رقابت حذف می کند و در نهایت شما را محدود به همان مشتری هایی که تا به حال داشتید می کند.

تجربۀ کاربری (User Experience)

اولین هدف از طراحی وب سایت اختصاصی ارائه تجربه کاربری مناسب بوده و به این معنی است که شما باید سایت تان را از دریچه نگاه کاربر بررسی کنید تا که تجربه او از مشاهده و کار کردن با سایت شما لذت بخش باشد. شما باید مطمئن شوید که کاربر به اسانی می تواند از سایت شما استفاده کند و به بخش های مهم سایت دسترسی دارد، همه متن ها برای او واضح و قابل فهم هستند و  سایت شما از لحاظ بصری جذابیت دارد. بسیاری از نکاتی که در این مقاله آورده شده است، قسمتی از یک تجربه کاربری خوب به حساب می آیند.

سئو (SEO)

همانطور که کمی قبل تر گفتیم،  سئو یعنی سایت خود را طوری طراحی کنید و برنامه هایی روی آن اجرا کنید که بتواند رتبه های بالایی را در گوگل به دست آورد.

روزانه میلیون ها جستجو در اینترنت انجام می شود که بخش عظیمی از آن ها با کمک گوگل صورت می گیرد. این جستجوها بسیار متفاوت بوده و قطعاً در حیطه کاری شما هم هستند. اگر شما یک فروشگاه اینترنتی موبایل داشته باشید، کسی که عبارت “خرید موبایل” را جستجو می کند، یک کاربر ایده آل برای شماست.
حضور در گوگل می تواند راه عالی برای افزایش بازدید و فروش سایت شما باشد. اما برای این منظور در درجه اول لازم است سایت شما تمام استانداردها و اصولی که برای موتورهای جستجوگر مهم است را رعایت کنید.

6 ویژگی و نکته که در طراحی وب سایت مهم می باشند

رعایت این نکات و اصول در طراحی وب سایت باعث تاثیر بالای سایت شما روی مخاطب شده و رتبه های بهتری را هم در گوگل به دست می آورد.

سرعت بالای سایت (Page Speed)

کاربران کسانی می باشند که معنی صبر کردن را به خوبی نمی دانند و تنها برای رسیدن به مطلب دلخواه در کسری از ثانیه ارزش قائل هستند، پس وقتی کاربری مجبور شود خیلی منتظر نمایش سایت شما بماند، سریعا سایت را ترک کرده و سراغ سایت دیگری می رود. این موضوع تاثیر مستقیمی در رتبه سایت شما در گوگل دارد.

داینامیک (Dynamic) بودن سایت

داینامیک یا پویا بودن سایت، یکی از مفاهیم ابتدایی در طراحی وب سایت است که شناخت آن بسیار اهمیت دارد. وقتی سایت شما داینامیک باشد، بخش های مختلف آن به یکدیگر متصل می باشند. یعنی مثلاً وقتی شما یک مقاله جدید در وبلاگ خود منتشر می کنید، این مقاله در صفحه اصلی سایت شما هم نمایش داده می شود.

ریسپانسیو بودن (Responsive) یا واکنش گرایی سایت

ریسپانسیو بودن یعنی سایت شما خودش را با همه اندازه های صفحه (کامپیوتر، تبلت و گوشی همراه) هماهنگ کند. این ویژگی باعث می شود هر کسی با هر دستگاهی به آسانی از سایت شما استفاده کند.

امکان وبلاگ نویسی در سایت

محتوا، عضو جدایی ناپذیر جهان اینترنت است. وقتی شما در سایت خود مطالب آموزشی در زمینه کسب و کارتان داشته باشد، کاربران راحت تر به شما اعتماد می کنند. اما برای آنکه بتوانید در سایت خود مقاله منتشر کنید، لازم است که سایت شما از قابل وبلاگ نویسی پشتیبانی کند. پس اگر قصد دارید حضوری جدی در دنیای اینترنت داشته باشید و فقط به معرفی خود بسنده نکنید، مطمئن شوید که سایت شما وبلاگی دارد.

کدنویسی تمیز قالب سایت

آخرین مساله ای که خوب است به آن توجه داشت، کدنویسی قالب است. هر چقدر که یک قالب تمیزتر و بهتر نوشته شود، توسعه آن راحت تر خواهد بود و با اشکالات کمتری روبرو می شود. به علاوه کدنویسی خوب و رعایت اصول درست باعث داشتن رتبه بهتری در گوگل هم می شود. البته بررسی این مساله شاید چندان راحت نباشد و واقعاً لازم هم نیست که وقت بسیار زیادی را صرف آن کنید. فقط مطمئن باشید که یک تیم حرفه ای سایت شما را می سازد.

طراحی ظاهری سایت (User Interface)

ظاهر سایت شما اهمیت بسیاری دارد. ظاهر اولین چیزی است که توجه کاربران را به خود جلب می کند و می تواند تاثیر قابل توجهی روی آن ها داشته باشد. پس باید توجه ویژه ای به آن داشته باشید.

طراحی وب سایت و نکته هایی که پیش از سفارش آن باید بدانید

برای طراحی وب سایت اختصاصی زمان بیشتری صرف شده و هزینه بیشتری هم دارد. شما می توانید هر امکاناتی که مد نظرتان باشد را به طراح سایت گفته که به سایت شما اضافه کند. اگر دارای شرکت یا مجموعه ای بزرگ هستید بهتر است که سایت خود را به صورت اختصاصی طراحی کنید.

 استفاده از سیستم CMS و ویژگی های آن

  • هزینه و وقت کمتری برای طراحی وب سایت صرف می شود.
  • دارای قالب ها و تم های بسیار زیبا و رایگان
  • بدون نیاز به دانش برنامه نویسی
  • Responsive بودن قالب های وردپرس
  • مناسب برای هر نوع سایت
  • دارای پلاگین ها و افزونه های متنوع

سیستم مدریت محتوا یا همان CMS دارای قالب های آماده برای طراحی وب سایت است که معروف ترین آن ها وردپرس و جوملاست. سیستم CMS علاوه بر این مزایا، معایبی هم دارند. مثل:

  • کاهش سرعت سیستم
  • open source بودن وردپرس

آیا نوع سایت خود را مشخص کرده اید؟

در قدم اول باید نوع کسب و کارتان را مشخص کنید و بتوانید هدف خود را از طراحی وب سایت اختصاصی بیان کنید. سایت ها انواع زیادی دارند که با توجه به نوع کسب و کار شما طراحی می شوند. 

سعی کنید نقشه طراحی وب سایت خود را در ذهن داشته باشید، حتی آن را روی کاغذ آورده و نقاشی کنید تا ظاهر سایت شما و امکانات آن همانطور که مد نظر دارید در سایت قرار گیرد. می توان نقشه مد نظر خود را به طراح سایت داد و با پیشنهادات او این نقشه را بهتر و کامل تر نمود. در ادامه به امکاناتی که ارتقای کیفیت در طراحی وب سایت اختصاصی را به دنبال دارند اشاره می کنیم:

  • آیکن های شبکه های اجتماعی دارای لینک در سایت
  • دستورهای فراخوان عمل یا Call to Action در سایت که مشتری را به انجام کار تشویق می کند و در بازاریابی تاثیرگذار است.
  • ایجاد صفحه “تماس با ما” و “درباره ما”
  • تمرکز بر سئو سایت
  • استفاده از نقشه و یا Navigation برای سهولت استفاده توسط کاربران و افزایش رتبه سایت در گوگل
  • تهیه گواهی SSL برای ایجاد امنیت سایت
  • Responsive بودن سایت
  • سوالات متداول با پاسخ های مختصر و مفید برای کاربران

میزان اهمیت دیزاین و ظاهر سایت

در زمان  طراحی وب سایت باید طرح مناسب سایت خود را در نظر بگیرید، اما بهتر است در این زمینه عجله نکنید. شما می توانید با تیم طراحی وب سایت درباره طرح و دیزاین سایت مشورت کنید، چون آن ها با توجه به پروژه هایی که تجربه کرده اند، پیشنهادات خوبی به شما ارائه می کنند.

شما باید پیش از به پایان رسیدن پروژه خود، دامنه مورد نظر خود را تهیه نمایید. بهتر است دامنه را با اطلاعات خود خریداری و ثبت کنید.

قبل از شروع فرایند طراحی وب سایت، لوگوی خود را آماده کنید و با فایل با کیفیت در پوشه ذخیره شده  به تیم طراحی تحویل دهید. گاهی اوقات از لوگوی هر شرکتی برای طراحی ظاهر سایت و هماهنگی میان رنگ های بخش های مختلف آن استفاده می شود.

صفحه “تماس با ما” شامل راه های ارتباطی میان شما و مشتریانتان خواهد بود که می تواند شامل شماره تلفن، آدرس ایمیل، فکس، آدرس و لوکیشن و… باشد. شما باید تمام اطلاعات مورد نیاز این دو صفحه را به صورت خلاصه و مفید در اختیار تیم طراحی وب سایت قرار دهید که آماده باشد.

کاربران با کمک صفحه “درباره ما” با شرکت یا سازمان شما و خدمات ارائه شده و همچنین سابقه کاری شما آشنا خواهند شد و از این طریق می توان اعتماد کاربران را به سایت جلب کرد.

شما باید گروه بندی های اصلی محصولات یا خدمات شرکت خود را مشخص کرده و به شرکت طراحی وب سایت ارائه دهید که بدون دردسر و سریع محصولات یا خدمات شما را در گروه های مربوط به خودشان قرار دهند. از آن جایی که تیم طراحی برای تست کردن سایت به یکسری از این اطلاعات نیاز دارند باید گروه بندی محصولات و اطلاعات مربوط به آن ها در اختیارشان قرار داده شود.

اگر می خواهید سایت شما دارای صفحات وبلاگ یا اخبار باشد باید مطالب این صفحات آماده باشد که هنگام آماده شدن این صفحات، مطالب هم در آن ها ثبت شود.

اگر می خواهید صفحه سایت شما دارای متون تبلیغاتی یا نوشته خاصی باشد و از بنرها در سایت استفاده کنید باید آن ها را هر چه سریع تر آماده کرده و به دست تیم طراحی دهید که این متون و بنرها را در بخش های مختلف سایت قرار دهند.

محتوا یک سایت شامل تصاویر و ویدئوهای مربوطه هم است. شما باید تصاویر مربوط به شرکت، کارکنان، محصولات، خدمات و… را جمع کرده و وقتی ابعاد تصاویر بعد از اتمام طراحی وب سایت بخش ظاهری مشخص شد در اولین فرصت، تصاویر را در سایت منتشر کنید.

تعیین میزان بودجه ای که قرار است صرف طراحی وب سایت شود، باعث می شود راحت تر نوع سیستم برای طراحی وب سایت خود انتخاب کنید و خیلی زودتر به نتیجه برسید. شما می توانید طراحی وب سایت را به چشم یک سرمایه گذاری ببینید که اگر تمام مراحل آن اصولی پیش رود، می توانید در آینده درآمد بالایی از طریق آن کسب کنید.

آیا تا به حال به این موضوع فکر کردید که چه افرادی از سایت شما بازدید می کنند؟ توجه به مشتریان و تحقیق درباره آن ها بسیار مهم است و می تواند به جذب کاربران کمک کند. شما باید بدانید که محصولات یا فعالیت شما برای کدام گروه های سنی مناسب است و یا کدام گروه بیشتر طرفدار فعالیت های شما بوده و با آن ها آشنا می باشند. وقتی مشتریان هدف سایت مشخص می شوند، ظاهر سایت با توجه به سلیقه مخاطبین هدف طراحی شده و امکانات مورد نیاز آن گروه در سایت قرار می گیرد.

آیا نوع سایت خود را مشخص کرده اید؟

هزینه طراحی وب سایت اختصاصی به امکانات و ویژگی هایی که شما از سایت می خواهید بستگی دارد. پس هزینه ثابت برای این پلن وجود ندارد و از اصلی ترین عوامل تاثیر گذار روی هزینه طراحی وب سایت امکانات سایت هستند. اولین قدم برای طراحی وب سایت تعیین امکانات است. با توجه به این امکانات می توان به اندازه زیادی هزینه مورد نیاز طراحی وب سایت اختصاصی را مشخص کرد. هر بخش در طراحی وب سایت اختصاصی هزینه مشخصی دارد و هرچقدر امکانات و افزونه های طراحی وب سایت شما بیشتر باشد، هزینه آن هم افزایش پیدا می کند. همانطور که مشخص است هزینه طراحی فروشگاه اینترنتی با هزینه طراحی وب سایت شرکتی و معرفی محصولات یکسان نیست.

با توجه به امکانات ارائه شده در طراحی وب سایت، نوع و ساختار گرافیکی سایت در هزینه نهایی طراحی وب سایت تاثیرات مستقیمی دارد. هرچقدر گرافیک در طراحی وب سایت حرفه ای تر انجام شود، هزینه طراحی وب سایت هم افزایش پیدا می کند.

اندازه سایت هم با توجه به تعداد منو و صفحات اجرا شده اندازه گیری می شود. هرچه سایت بزرگ تر باشد، هزینه طراحی وب سایت هم افزایش پیدا می کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه طراحی وب سایت و هزینه تمام شده می توانید با مشاوران ما در شرکت طراحی وب سایت الفباوب در تماس باشید. متخصصان ما در شرکت طراحی وب سایت الفباوب می توانند با توجه به نیاز شما و با هزینه ای منصفانه طراحی وب سایت اختصاصی شما را رقم می زنند.