بهینه سازی سایت (SEO)

بهینه سازی سایت در گوگل بدون شک باید یکی از اصلی ترین اهداف کسب و کار اینترنتی شما باشد. اگر نتوانید عملکرد خوبی درباره بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو داشته باشید، طبیعی است که همه هزینه ها و فعالیت هایی که در فضای آنلاین انجام داده اید، بیهوده خواهند بود!

البته همین که شما تصمیم گرفته اید کسب و کار خود را از شکل سنتی خود خارج کرده و به واسطه یک سایت، آن را ارتقا دهید؛ یک قدم بسیار بزرگ در رسیدن به موفقیت برداشته اید؛ اما این مسئله به تنهایی کافی نیست!

هدف اصلی بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو، فقط این نیست که ربات موتور جستجوی مورد نظرتان، صفحات سایت شما را پیدا کند. بلکه آن چیزی که اهمیت دارد این است که بتوانید رنک مناسبی از خزنده موتور جستجوی مورد نظر به دست بیاورید.

بر اساس آمارهای بدست آمده حدود ۹۰ درصد از کل کلیک هایی که کاربران بر روی لینک های سایت ها می کنند، مختص به صفحه اول موتور جستجو می باشد. همینطور از میان ۱۰ نتیجه ای که در صفحه اول وجود دارد، سه چهارم کلیک ها بر روی لینک اول انجام می شوند.

در نتیجه اهمیت بسیار زیادی دارد تا شما بتوانید در ابتدا سایت خود را بر اساس اصول بهینه سازی سایت سئو کنید و و به صفحه اول گوگل برسید. بعد از رسیدن به صفحه اول گوگل باید همه تمرکز خود را بر روی کسب رنک اول تا سوم بگذارید.

در نتیجه داشتن یک عملکرد ضعیف در این زمینه می تواند آسیب های جبران ناپذیری به کسب و کار اینترنتی شما وارد کند. البته جای نگرانی نیست، ما در این مقاله قصد داریم تکنیک هایی که با کمک آن ها می توانید بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو را انجام دهید، برای شما ارائه کنیم.

بهینه سازی سایت چه مزایایی دارد؟

در زمان طراحی سایت با توجه به نوع فعالیت سایت باید امکاناتی را اعمال کرد. بهینه سازی سایت طراحی سایت به چه مواردی نیازمند است؟

با کمک چهار مرحله ای که در ادامه را توضیح می دهیم، می توانید در سریع ترین زمان به مراحل بالای بهینه سازی سایت برسید. بعضی از این موارد امکان دارد برای شما تکراری باشند،  اما دقت داشته باشید که بعضی از موضوعات آنقدر مهم هستند که تکرار آن ها ضرری ندارد. حتی در بعضی از موارد دیده شده است که بسیاری از مدیران کسب و کارهای اینترنتی بعد از گذشت مدت زمانی، به کلی این موارد را فراموش کرده و آن ها را در استراتژی های خود اجرا نمی کنند.

 تجزیه و تحلیل سایت برای کسب و کار

تحلیل سایت به پیشرفت شما در بهینه سازی سایت کمک زیادی می کند. شما باید تگ های  H، عبارت های کلیدی، توضیحات متا، لینک های داخلی و خارجی و عناوین سایت خود را مورد تحلیل قرار دهید. بعد از اینکه این موارد را به خوبی به صورت یک لیست تهیه کردید، وقت آن است که آن ها را با اصول پایه بهینه سازی سایت یا سئو سایت مقایسه کنید و کاستی هایی که به نظر شما امکان دارد افزایش رتبه صفحات سایتتان جلوگیری کند را بهبود دهید.

بعد از اینکه تحلیل سایت خود را به خوبی انجام دادید، وقت آن است که عملکرد رقبایتان را هم آنالیز کنید. برای این کار فقط کافی است یک عبارت کلیدی که قرار است برای آن تولید محتوا کنید را انتخاب کرده و پنج سایت برتری که برای آن رنک دریافت کرده اند را از لحاظ سئو و بهینه سازی سایت در گوگل بررسی کنید. تحلیل عملکرد رقبا باید اولویت مهم شما در تعیین یک استراتژی موفق باشد. در این صورت می توانید مطمئن باشید که به راحتی از کسی عقب نمی مانید.

نکته مهم درباره بهینه سازی سایت و تحلیل در ارتباط با بهبود کسب و کار اینترنتی شما این است که هرچه سریع تر برای تهیه بهترین لیست از کلمات کلیدی اقدام کنید. شما باید آن دسته از عبارات کلیدی را انتخاب کنید که با موضوع فعالیت های شما تطابق داشته باشند. طبیعی است که رتبه گرفتن برای عبارت های نا مرتبط، هیچ سودی برای شما نخواهد داشت.

تحقیق عبارات کلیدی و توسعه آن ها

تحقیق عبارت کلیدی در بهینه سازی سایت به این شکل است که در طی آن شما با یک لیست از عبارت هایی که قرار است برای آن ها تولید محتوا کنید و رتبه بگیرید، روبرو خواهید شد. باید یک لیست هدفمند از عبارات کلیدی به دست آورید و طبق آن تلاش کنید.

بعد از تهیه لیست اول، مسئله مهمی که افراد زیادی در تحقیق کلمات کلیدی فراموش می کنند، استخراج عبارات کلیدی رقباست. بعد از اینکه لیست عبارات کلیدی سایت های رقبا و کسب و کار خود را به دست آوردید، از میان آن ها عبارت هایی را انتخاب کنید که صفحه خاصی ندارد و در SERP های گوگل حضور نداشته باشد.

بهینه سازی محتوای سایت

بهینه سازی محتوای سایت اگر به درستی صورت گیرد، سایت شما را به شکلی حرفه ای ارتقا می دهد. برای همین در دوره های آموزش بهینه سازی سایت در گوگل روی این مسئله تاکید زیادی می شود. پس باید تکنیک های آن را با دقت اجرا کنید.

مسئله مهمی که با آن با بهینه سازی سایت در بخش محتوا روبرو می شوید عناوین شما هستند. عناوین مکان مناسبی برای جای گذاری عبارات کلیدی است. با یک جستجوی ساده می توان فهمید که سایت های برتری که برای واردات کلیدی مختلف توانسته رتبه های مناسبی دریافت کنند، همگی از عبارت کلیدی اصلی و دیگر بار خود را در عنوان صفحه خود به کار برده اند.

نکته مهم بعدی تولید یک توضیحات متا و فوق العاده است. شاید باور نکنید اما توضیحات متا در بهبود رتبه سایت تأثیرات زیادی می گذارد و گوگل توجه ویژه ای به آن نشان خواهد داد.

در توضیحات متا هم مثل عناوین سایت، باید از عبارات کلیدی خود استفاده کنیم. توضیحات متا نباید از ساختاری مثل برچسب ها داشته باشند و شما باید عبارت های کلیدی خود را در قالب جملات معنادار در آن بگذارید.

نکته مهم بهینه سازی سایت دیگر این است که باید یک نقشه سایت XML برای صفحات خود بسازید. ساخت نقشه سایت به ربات گوگل کمک می کند ایندکس و صفحات سایت شما را سریعا انجام دهد. این مسئله در بهبود رتبه سایت شما تاثیرات زیادی خواهد گذاشت.

بررسی و انجام دوباره مراحل بالا

اگر بگوییم که این مرحله نسبت به مراحل دیگر از اهمیت بسیار بیشتری برخوردار است دروغ نگفته ایم! بهبود همه فعالیت های شما در درازمدت، به این مرحله بستگی دارد. هر ادمین سایت نیاز دارد بعد از گذشت چند ماه، دوباره فعالیت های خود را از ابتدا تحلیل کند. فقط در این صورت می توان به موفقیت رسید.

پس بعد از عبور از سه مرحله بالا و بعد از گذشت مدت زمان باید دوباره همه آن ها را از ابتدا بررسی کنید و در آن بخش هایی که حس می کنید مشکلی دارید، بیشتر کار کنید. این کار می تواند بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو را به هدف نهایی برساند.

نحوه کارکرد موتورهای جستجو در آموزش بهینه سازی سایت

پیش از آن که بخواهیم اطلاعات دقیق تری را در رابطه با موتورهای جستجو بیان کنیم باید مطمئن شویم که درک درستی از یک موتور جستجو و اهمیت وجود آن داریم.

نحوه کارکرد موتور جستجو چیست؟

مهمترین قسمتی که در بهینه سازی سایت نیاز دارید انتخاب موتور جستجو است که اکثرا افراد آن را گوگل کروم درنظر می گیرند. موتورهای جستجو ابزارهایی می باشند که بر اساس جستجوهای کاربر، محتوای مختلف را پیدا و دسته بندی می کنند. هر موتور جستجو از دو بخش اصلی تشکیل شده که در فهرست زیر آورده شده است.

چرا باید به نحوه عملکرد موتورهای جستجو توجه کنیم؟

درک نحوه عملکرد موتورهای جستجو و روش هایی که یک مطلب را پیدا، نمایه گذاری و رتبه دهی می کنند در کسب رتبه بهتر در نتایج جستجوی کلمات کلیدی متداول، اهمیت بالایی دارد.

موتورهای جستجو چگونه مطالب را نمایه گذاری یا ایندکس می کنند؟

موتورهای جستجوی بسیاری مثل گوگل و «bing» تریلیون ها صفحه را در «Search Index» خود دارند. برای باید در رابطه با مکانیزم ساخت و حفظ نمایه گذاری وب صحبت کنیم. در تصویر زیر اطلاعات بیشتری از نحوه ساخت «Search Index» گوگل پیدا می کنیم. اگر منطق ایندکس را یاد بگیرید راحت تر برای بهینه سازی سایت تلاش می کنید.

این مراحل را می توان به چهار بخش تقسیم کرد که در ادامه آن ها را توضیح خواهیم داد.

گام اول: URL

همه چیز با فهرستی از URLها شروع می شود. گوگل این URLها را با فرآیندهای مختلفی شناسایی می کند اما سه مورد از معمول ترین آن ها در فهرست زیر آورده شده اند:

  • بک لینک: گوگل فهرستی بسیار بزرگی از صفحات وب دارد. اگر شخصی، لینکی از سایت شما در یکی از این سایت های موجود در این فهرست قرار دهد، از این طریق، سایت شما هم پیدا می شود. بک لینک سایت را به کمک استراتژی های مختلفی می توان دریافت کرد.
  • نقشه سایت: نقشه سایت فهرستی از همه صفحات مهم سایت شما تهیه می کند.
  • ثبت URL: به کمک سرچ کنسول گوگل می توان URLها را ثبت کرد.

گام دوم: Crawling

خزش جایی است که ربات کامپیوتری موسوم به «عنکبوت» (Spider) مثل «Googlebot»، از سایت بازدید و صفحات آن را دانلود می کند. گوگل همیشه Crawl کردن صفحات را به همان ترتیب یافتن آن ها انجام نمی دهد بلکه بر اساس عوامل زیر، URLها را در صف قرار می دهد:

  • رتبه (PageRank) مربوط به URL
  • تعداد و نحوه تغییرات دوره ای URL (به روزرسانی های صفحه ها و مطالب سایت)
  • جدید یا قدیمی بودن URL

به این ترتیب امکان دارد موتورهای جستجو بخشی از صفخات شما را پیش از بقیه Crawl کنند خاصه اگر سایت بزرگی داشته باشید، فرآیند خزش کامل امکان دارد مدت زمانی طولانی را به خود اختصاص دهد.

 

گام سوم: پردازش

پردازش به زمانی می گویند که گوگل سعی در درک و استخراج اطلاعات کلیدی از صفحات Crawl شده دارد. تقریبا هیچ کسی خارج از شرکت گوگل از جزئیات این فرآیند با خبر نیست اما آن چه که می توان درک کرد این است که مهم ترین فعالیت های این مرحله، استخراج لینک ها و ذخیره سازی محتوا برای نمایه گذاری است.

همینطور گوگل باید خروجی مشخصی (رندر) از صفحات تهیه و آن ها را پردازش کند. با این کار مشخص می شود که این صفحه توسط یک کاربر چگونه مشاهده می شود. با ترتیبی که گفته شد، بخشی از پردازش امکان دارد قبل یا بعد از رندر انجام گیرد.

 

گام چهارم: نمایه گذاری

نمایه گذاری در جایی انجام می شود که صفحات Crawl شده به پایگاه داده بزرگی موسوم به «Search Index» اضافه می شوند. این بخش در حقیقت همان جایی است که نتایج گوگل به کمک آن نمایش داده می شوند.

نکته مهمی که در این جا باید به آن توجه کنید این است که وقتی عبارتی را در یک موتور جستجو وارد می کنید، به طور مستقیم اینترنت را برای یافتن آن جستجو نمی کنید بلکه نمایه گذاری صفحات وب موتور جستجو را کندوکاو می کنید. پس اگر یک صفحه وب در «Search Index» وجود نداشته باشد، کاربران، صفحه را پیدا نمی کنند. برای همین از جمله مهم ترین بخش هایی که در آموزش بهینه سازی سایت مطرح می شود باید به نمایه گذاری سایت اشاره کرد.

 

بهینه سازی برای موتورهای جستجو

مطلب دیگر در آموزش بهینه سازی سایت، سئو است. در حقیقت، حالا که با نحوه عملکرد موتورهای جستجو آشنا هستیم و می دانیم محتوای سایت چه اهمیتی در Crawl شدن و نمایه گذاری سایت دارد، در ادامه شما را با نحوه بهینه سازی این مطالب برای انجام صحیح فرآیندها آشنا می کنیم.

اما اهمیت بهینه سازی سایت چیست و چرا باید بهینه سازی سایت یا سئو برای کسب و کارها و صاحبان سایت ها مهم باشد. مهم ترین ویژگی بهینه سازی سایت این است که به ما برای کسب رتبه بهتر در موتورهای جستجو کمک می کند و این رتبه بهتری و ترافیک حاصل از آن، بیشتر مزیت های سئو را تشکیل می دهد. با کمک بهینه سازی سایت افزایش ترافیک سایت، ترافیک پایدار، ترافیک رایگان و طبیعی در اختیارمان قرار می گیرد.

چگونه سایت خود را به گوگل معرفی کنیم؟

نکته مهمی که در آموزش بهینه سازی سایت باید به آن اشاره داشت این است که تکنیک های بهینه سازی سایت سبب کسب رتبه بهتر می شود اما اگر گوگل سایت شما را نشناسد، هیچ رتبه ای نمی گیرید. گوگل به کمک روش های مختلف در نهایت سایت شما را شناسایی می کند اما ثبت دستی سایت این مزایای را برای شما به دنبال خواهد داشت.

  • شناخت سریع تر: بسیاری از سایت های جدید بک لینکی از سایت های دیگر نگرفته اند. پس، مدتی زمان می برد تا گوگل این سایت ها را شناسایی کند.
  • بهبود سایت: با کمک سرچ کنسول گوگل، پیشنهاداتی بهتر برای بهینه سازی سایت دریافت می کنید.

اولین مرحله برای ثبت سایت خود در گوگل این است که نقشه سایت را پیدا کنید. نقشه سایت به طور معمول، URL مثل یکی از دو شکل زیر است:

website.com/sitemap.xml

website.com/sitemap_index.xml

اگر این آدرس را پیدا نکردید به احتمال زیاد در آدرس زیر فهرست شده است.

website.com/robots.txt

اگر در این بخش هم نقشه سایت پیدا نشد باید برای تهیه آن اقدام کنید. افزونه های وردپرس مثل «Yoast SEO» به راحتی و به رایگان این کار را برای شما انجام می دهند.

در زمان انتخاب نام دامنه نباید برای استفاده از کلمات کلیدی حوزه تخصصی خود نگران باشید. نام دامنه نباید طولانی باشد. به طور مثال اگر بخواهیم دامنه ای برای یک رستوران ایتالیایی در لندن انتخاب کنیم، نباید نام دامنه به شکل زیر انتخاب شود.

londonitalianrestaurant.com

در فهرست زیر، ویژگی های یک دامنه مناسب ذکر شده است.

  • نام کسب و کار را در برگیرد.

  • بدون خط فاصله و حروف اضافه نوشته شود.

  • کوتاه باشد تا به راحتی به یاد سپرده شود.

 دامنه سطح بالا یا TLD، بخشی است که بعد از نام سایت شما نوشته می شود. به طور مثال در آدرس بالا، «‎.com‎» دامنه سطح بالا به شمار می آید. البته بر اساس گفته های گوگل، دامنه سطح بالا در سئو نقشی نخواهد داشت اما برای بسیاری از کسب و کارها، استفاده از دامنه «‎.com‎» توصیه می شود.

تهیه دامنه مناسب

در این مرحله از آموزش بهینه سازی سایت باید به تهیه دامنه مناسب اشاره کنیم. البته اگر از قبل یک دامنه را ثبت کرده اید، جای نگرانی وجود ندارد چراکه به احتمال زیاد دامنه مناسبی خواهد بود و مشکلی در بهینه سازی سایت بوجود نخواهد آمد. با این وجود، اگر هنوز دامنه مناسبی را پیدا نکرده اید، دو ویژگی زیر را در انتخاب دامنه در نظر داشته باشید.

تهیه سایت با کمک بسترهای آماده

بیشتر افراد نیازی به طراحی سایت با کمک «HTML» و «CSS» ندارند. می توان به جای کدنویسی از صفر، پلتفرم های مخصوص این کار را مورد استفاده قرار داد. با کمک این پلتفرم ها می توانید سایت خود را بدون کدنویسی و با کمک قالب های آماده تهیه کنید. این پلتفرم ها در دو بخش زیر وجود دارند.

  • پتلفرم میزبان (Hosted Platform): این نوع از پلتفرم ها همه نیازها را در یک محل تامین می کنند. میزبانی، پشتیبانی، طراحی و همه نیازهای یک سایت به کمک این پلتفرم انجام می شود. در این پلتفرم ها امکان طراحی و مدیریت محتوا بدون کدنویسی وجود دارد.
  • پلتفرم خودمیزبان (Self-Hosted Platform): این نوع پلتفرم هم مثل قبل امکان مدیریت محتوا را بدون کدنویسی فراهم می کند با این وجود باید خرید هاست و نصب آن ها را خودتان بر عهده بگیرید. بسیاری از کارشناسان بهینه سازی سایت استفاده از پلتفرم های خودمیزبان مثل وردپرس را پیشنهاد می دهند. علاوه بر این، دسترسی به وردپرس و امکانات آن در ایران نسبت به دیگر پلتفرم ها بیشتر است.

استفاده از هاست مناسب

مرحله بعد در آموزش بهینه سازی سایت برای گوگل استفاده از هاست مناسب است. میزبان های وب اطلاعات شما را بر روی حافظه های مختلف ذخیره می کنند و هرکسی به کمک اینترنت به این اطلاعات دسترسی دارد. بسیاری از کارشناسان بهینه سازی سایت پیشنهاد می کنند که استفاده از هاست اختصاصی از هاست اشتراکی بهتر است.

در ابتدای کار تفاوتی میان این دو سرویس وجود ندارد. اما وقتی ترافیک ورودی به سایت شما زیاد باشد و منابع اشتراکی داشته باشید، در ارائه خدمات به کاربران به مشکل برخورد می کنید. استفاده از هاست ارزان قیمت در بسیاری از موارد به نیاز کاربران پاسخگو است. در زمان خرید هاست به این نکات توجه کنید:

  • امنیت: از هاستی استفاده کنید که گواهینامه SSL/TLS را به صورت رایگان برای شما فراهم کند یا از گواهینامه رایگان پشتیبانی کند.
  • مکان سرور: انتقال داده ها میان کاربر و سرور زمان می برد برای همین باید مکان سرور را در جایی انتخاب کنید که کاربران شما از آن محل به سایت شما دسترسی داشته باشند.
  • پشتیبانی: از سایت های ارائه دهنده خدمات میزبانی، پشتیبانی ۲۴/۷ دارند. اما باید نحوه خدمات دهی و سرعت پاسخگویی آن ها را در ساعات مختلف بررسی کنید.

نکته ای که باید درباره مکان سرور به آن اشاره کنیم این است که با کمک «CDN» یا همان (Content Delivery Network)، کپی های از سایت شما روی سرورهای دیگر نقاط دنیا قرار می گیرد و به این ترتیب، مشکلی برای سرعت سایت و مکان سرور پیدا نمی کنید. البته این نوع خدمات به صورت رایگان و پولی وجود دارند و همین امر هزینه مجزایی دارد.

ایجاد تجربه کاربری مناسب

در این بخش از آموزش بهینه سازی سایت برای گوگل باید به تجربه کاربری (UX) اشاره کنیم. گوگل امتیاز زیادی را برای سایت هایی در نظر می گیرد که تجربه مناسبی را برای کاربر فراهم می کنند. در ادامه، بعضی از ساده تری راه ها برای این موضوع را بیان می کنیم.

استفاده از HTTPS

هیج چیز بدتر از این نیست که کاربر با مراجعه به سایت شما اطلاعات خود را در اختیار هکرها قرار دهد. برای همین به کمک HTTPS، سایت خود را رمزنگاری کنید.

طراحی چشم نواز

هیچکس علاقه ای به استفاده از سایت هایی با طراحی قدیمی ندارد. البته نیازی نیست که هر ۶ ماه طراحی سایت خود را عوض کنید اما حداقل باید از سایتی استفاده کنید که جلوه مناسبی برای کاربر داشته باشد.

طراحی برای موبایل

بر اساس آمارهای گوگل، کاربران زیادی جستجوهای خود را از طریق تلفن همراه انجام می دهند. برای همین باید طراحی سایت خود را به صورت «واکنشگرا» (Responsive) انجام دهید تا خوانایی مناسبی در گوشی های موبایل داشته باشد.

استفاده از فونت مناسب

با توجه به بخش قبل می توان دریافت که افراد با دستگاه های مختلفی در اینترنت جستجو می کنند. برای همین باید از فونت انگلیسی و فارسی مناسبی کمک بگیرید که خوانایی خوبی در دستگاه های مختلف داشته باشد.

عدم استفاده از تبلیغات pop-up

با وجود این که همه افراد از تبلیغات بیزار می باشند اما گاهی به آن نیاز پیدا می کنید. در این شرایط باید از تبلیغی کمک بگیرید که نقش مخرب نداشته باشد. در این میان، تبلیغات بازشو یا پاپ آپ از جمله تبلیغاتی می باشند که باید از آن ها دور باشید. استفاده از تبلیغات هدفمند اینترنتی یا استفاده از رپورتاژ آگهی، گزینه هایی مناسب برای تبلیغات هستند.

سرعت بالا در بارگذاری سایت

«سرعت صفحه» (Page Speed) از جمله عوامل مهم در رتبه سایت به شمار می آید. البته این بدان معنا نیست که سایت شما باید سرعت فوق العاده بالایی داشته باشد. البته هرچه سرعت بالاتری داشته باشید باید. با این وجود، این مورد نقش بیشتری در تجربه کاربری خواهد داشت.

تهیه ساختار منطقی برای سایت

کاربران و موتورهای جستجو هردو باید امکان «راهبری» (Navigation) مناسبی در سایت شما داشته باشند. برای همین باید محتوای سایت خود را با ساختاری منطقی و به صورت سلسله مراتبی سازماندهی کنید. این لینک های داخلی برای تجربه کاربری و بهینه سازی سایت بسیار مفید می باشند و در آموزش بهینه سازی سایت برای گوگل توجه ویژه ای به آن ها می شود. دلیل این توجه را می توان در موارد زیر خلاصه کرد.

  • کمک به موتورهای جستجو در پیدا کردن صفحات جدید
  • کسب رتبه مناسب از الگوریتم «PageRank» گوگل
  • کمک به موتورهای جستجو در فهم موضوع سایت شما

استفاده از ساختار URL منطقی

URLهایی که در سایت خود استفاده می کنید اهمیت بسیار بالایی دارند چراکه به کاربران در فهم موضوع صفحه مورد نظر کمک می کنند. بسیاری از پلتفرم ها همچون وردپرس این امکان را فراهم می کنند که ساختار URL را خودتان تنظیم کنید. به طور مثال، ۵ ساختار مختلف را می توان در وردپرس برای URL در نظر گرفت که در جدول زیر آورده شده است. در این مثال، مطلبی با عنوان «سنجش عملکرد رپورتاژ آگهی» را در نظر گرفته ایم. در این میان باید به دو نکته توجه داشته باشید:

  • اگر سایتی را از ابتدا طراحی می کنید باید ساختاری کاملا مشخص و توصیفی داشته باشید. در نتیجه حالت آخر در جدول بالا یعنی «عنوان مطلب» (Post Name) پیشنهاد می شود. استفاده از تاریخ در URL هم روش مناسبی به شمار نمی آید چراکه امکان دارد بعدها مطلب خود را به روزرسانی کنید.
  • اما اگر در حال بهینه سازی یک سایت هستید، حتی اگر URL مطالب ساختار مناسبی نداشته باشند، باید آن ها را تغییر ندهید. تغییر URL در این حالت اثر منفی بسیاری بر بهینه سازی سایت خواهد گذاشت.

نصب افزونه بهینه سازی سایت

یکی از امکانات وردپرس برای کاربران ایجاد این است که افزونه های بهینه سازی سایت در این پلتفرم وجود دارند. برای همین، نکته ای که در آموزش بهینه سازی سایت برای گوگل باید به آن بپردازیم نصب افزونه های کاربردی برای بهینه سازی سایت است. افزونه های وردپرسی مختلفی برای این کار وجود دارد که در فهرست زیر دو مورد از پرکاربردترین افزونه ها به همراه لینک دسترسی آورده شده است. 

  • افزونه «Yoast SEO»

  • افزونه «Rank Math»

شرکت طراحی سایت الفباوب با کمک شیوه های نوین و کاربردی بهینه سازی سایت و آشنایی کامل با قوانین گوگل، ترافیک و در نتیجه رتبه سایت شما را افزایش می دهد و از این طریق امکان دسترسی و مشاهده سایت را برای بازدید کننده و کاربر هدف امکان پذیر می سازد. امروزه همه کسب و کارها در تلاش می باشند تا رتبه خود را در نتایج جستجوی گوگل Google به عنوان محبوب ترین و پر کاربرد ترین موتور جستجو بهبود دهند.